Europa Conference League

Νικολογιάννης: «Πολύ δύσκολη κλήρωση με Σλάβια, αλλά δεν είναι χαμένος από χέρι ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε την κλήρωση του Conference League που φέρνει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο πιθανότατα με τη Σλάβια Πράγας.

Πολύ δύσκολη κλήρωση, που όμως δεν καθιστά απαγορευτικό τον στόχο της πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε αυτή με τη Σλάβια Πράγας ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Οι «πράσινοι» θα βρουν στο δρόμο τους τον θεωρητικά πιο ισχυρό από τους πιθανούς αντιπάλους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κλήρωση, αλλά ο Παναθηναϊκός θα το παλέψει. Δεν είναι χαμένος από χέρι σε καμία περίπτωση απέναντι στη Σλάβια. Θα παίξει για τις πιθανότητές του και στα δύο παιχνίδια, με το πρώτο στην Πράγα. Αν πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εκεί, μπορεί σε μια γεμάτη Λεωφόρο να διεκδικήσει και να πάρει την πρόκριση. Το καλό νέο της κλήρωσης είναι πως αν καταφέρει να περάσει τη Σλάβια Πράγας, θα είναι στη συνέχεια ισχυρός ο Παναθηναϊκός. Για να μπεις στους ομίλους, ούτως ή άλλως, θα έπρεπε να αποκλείσεις τουλάχιστον μια δυνατή ομάδα, απλώς αυτή η αντίπαλος θα μπορούσε να έρθει αργότερα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x